تحلیل عکس: حدود نیمی از مردم ایران، علاقه مندند که گوشی سفید داشته باشند. همچنین تعداد گوشی های رنگی (به جز سفید، سیاه و خاکستری) حدود 5% است. از نظر اندازه گوشی نیز حدود 80% گوشی ها در اندازه نه چندان بزرگ هستند به طوری که می توان به راحتی برای فیلمبرداری با یک دست آنها را بالا گرفت. نکته دیگه ای که از این عکس بر نمیومد؟
سید جان، اصلا این نسل افراد دهه هفتادی نیستند، اتفاقا دهه شصتی هایی هستند که تجربه 88 رو دارند و بعد از اون ابزار مناسبی براشون گسترش پیدا کرده به اسم شبکه های اجتماعی. ابزاری که بعد از اون حوادث گفته شد که یکی از عوامل اصلی بوده و همین هم باعث رشد بیشترش شد
وضعیت سن این افراد هم از این تصویر مشخص هست هم از تصاویر دیگر و مشاهدات میدانی.
نسلی از اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد به شدت در حال شبیه شدن به هم هستند
پاسخ:
من به این نسل میگم: «نسل جنگ ندیده» یه تعبیر دیگه هم دارم که خیلی قابل هضم در فضای مجازی نیست. بعدا حضوری عرض میکنم.
بی ربطه به پست ولی می خواستم اینو یه جایی بگم ؛ به نظرم ما ینی من اویل دهه هفتادی نه شبیه نسخه های متاخر خودمون هستیم نه خیلی شبیه دهه شصتیا بعضا این وسط بال بال می زنیم !!
پاسخ:
دهه بندی نسل های اخیر ما با توجه به خصلت های مشترک اجتماعی فرهنگی شان دقیقا با سال تولد انطباق ندارد. برای مثال متولدین ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۷ دهه شصتی، از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۸ دهه هفتادی، از ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۸ دهه هشتادی و از آن به بعد دهه نودی هستند.
حدود نیمی از مردم ایران، علاقه مندند که گوشی سفید داشته باشند. همچنین تعداد گوشی های رنگی (به جز سفید، سیاه و خاکستری) حدود 5% است.
از نظر اندازه گوشی نیز حدود 80% گوشی ها در اندازه نه چندان بزرگ هستند به طوری که می توان به راحتی برای فیلمبرداری با یک دست آنها را بالا گرفت.
نکته دیگه ای که از این عکس بر نمیومد؟