صاد

ص والقرآن ذی الذکر
صاد

یا بکُش؛
یا دانه دِه؛
یا از قفس آزاد کن.
.
.
.

صاد گرد
سر رسید موضوعی
نظرصاد
سر رسید ماهانه

عضو باشگاه وبلاگ نویسان رازدل

اگر مجنون دل شوریده‌ای داشت
دل لیلی از او شوریده تر بود

حماسه سیاسی -۳

سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۲

س: چرا جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را دوست دارم؟
ج: چون هویت خودم به عنوان یک آدم «به مسائل فرهنگی بیش از هر چیز دیگر اهمیت دهنده» را به شخص وحید جلیلی و خط فکری او، که از اردیبهشت ۸۲ با انتشار سری جدید ماهنامه سوره رونمایی کرد، مدیونم و در ده سال گذشته، گام به گام با نگاه انقلابی و تحول‌خواه جریان جبهه فرهنگی انقلاب پیش آمده‌ام و رشد کرده‌ام. به نظرم زاویه نگاه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به مسائل فرهنگی جامعه‌ی ما سالم و واقعی‌ست و برخلاف اکثر منتقدان وضع موجود، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی اهل ارائه ی راهکار و انجام وظیفه در قبال شعاری است که می دهد. ادعای دوستی من با جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی نیازی به اثبات ندارد و دلبستگی‌ام به جوانه‌هایی مثل جشنواره‌ی فیلم عمار واضح است. به طور خلاصه مؤلفه‌های «آرمان‌گرایی»، «جوان‌گرایی» و «ولایت‌مداری» را اصلی‌ترین مزیت این طیف فرهنگی می‌دانم.

س: چرا به سعید جلیلی رای نمی‌دهم؟
ج: چون جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را دوست دارم و ورود این طیف (به مثابه آخرین ذخیره‌ی فعلیت‌یافته‌ی تفکر حضرت روح‌الله در استمرار اهداف فرهنگی انقلاب) به عرصه‌ی سیاست امروز ایران را مساوی با لگدمال شدن تمام جوانه‌های تازه‌رسته‌ی این جبهه فرهنگی در عرصه‌ی تفکر، هنر و رسانه می‌دانم. به نظرم ورود جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی -که هنوز دوران بلوغ را شروع نکرده- به جریان رسمی سیاست ایران نه تنها هیچ فایده‌ای برای انقلاب فرهنگی ندارد؛ بلکه ضرر آن فقط برای فرهنگ انقلابی خواهد بود.

*
پ.ن:
- قبلاً هم بارها گفته‌ام و نوشته‌ام که من آدم سیاست نیستم و به همه‌ی این چیزها از دریچه‌ی فرهنگ نگاه می کنم.  لذا حتماً طرف مناسبی برای مشاوره‌های سیاسی شما نیستم و نظراتم هیچ‌گونه حجیتی برای دیگران نخواهد داشت.
- بنده ساز و کار اصلاح و ارتقای فرهنگی را چیزی فرای ساختارهای دولتی و رسمی می‌دانم و انتظاراتم از مدیر دولت در عرصه‌ی فرهنگ با مشهورات  و مقبولات عامه تفاوت دارد. لذا ملاک‌هایم برای انتخاب خدوم‌ترین گزینه به فرهنگ با شما بسیار متفاوت است.
- دوستانی که اهل محاسبات دقیق برای یافتن نامزد اصلح هستند را به مطالعه‌ی شاخص‌های نامزد اصلح برای ریاست جمهوری یازدهم دعوت می‌کنم.
- بنده یک رأی دارم و آن هم مخفی‌ست که ان‌شاءالله در سبد اصولگرایی خواهد بود.

مطالب مرتبط قبلی:
حماسه سیاسی -۱
حماسه سیاسی -۲

  • ۹۲/۰۳/۲۱
  • :: بداهه

# حماسه

# انقلاب

# فرهنگ

نظرات (۱۷)

پس به کی رأی می دی؟
پاسخ:
به سبد اصولگرایی
تا چه کسی رو اصولگرا بدونیم!
پاسخ:
من فقط طرفدار سبدش هستم
معلم تاریخ ها دستشون تو این انتخابات انصافا بازه ... اونم تاریخ معاصر !
بسیار بسیار به این متن با دیده احترام نگاه می کنم
تصمیم گیری در فضای غیر قطبی و آزاد همیشه محترمانه و بهترین تصمیم بوده و خواهد بود
این را به تو قول میدهم که در آینده به این تصمیم، افتخار خواهی کرد
از شما در نگاه کلان به عرصه سیاست و فرهنگ دقیقا انتظار همین رویکرد را داشتم
پ.ن
در آخر من با تو هم رای نیستم خودت هم میدانی ! چرایش را هم میدانی!
پاسخ:
با یار آشنا سخن آشنا بگو!
سلام
ببینید من شما رو نمیشناسم،جز ازطریق نوشته هاتون
واسه نظرتون فوق العاده ارزش قایلم ولی یه سوال داشتم که البت به قول خودتون نمیخوام مشاوره سیاسی ازتون بگیرم،صرفا یه سواله واسه یه ذهن کنجکاو
جلیلی واسه این طیفه درسته؟ پس به قول خودتون افراد این طیف به شعار هاشون پایبندن...
از طرفی گرچه قبول دارم حرفتونو مبنی براینکه این جبه آسیب خواهد دید ولی آیا بهتر نیست یکی از افراد این جبهه بیاد روی کار تابتونه به رشد این جبهه ی به قول شما نو پا بیشتر کمک کنه؟ بالاخره این فرد به اصول و قوانین جبهه انقلاب فرهنگی آشناست و هر چی هم که نباشه به ارتقاش کمک میکنه
و من الله التوفیق...
پاسخ:
[از متن]
...بنده ساز و کار اصلاح و ارتقای فرهنگی را چیزی فرای ساختارهای دولتی و رسمی می‌دانم و انتظاراتم از مدیر دولت در عرصه‌ی فرهنگ با مشهورات و مقبولات عامه تفاوت دارد...
منم همینو میگم دیگه برادرم،انتظارات به حق شما از طرف کسی که خودش تو این جبهه بوده و باتمام اصول و عقایدش آشناست ،بهتر براورده میشه.تا کسی که کلا تو این وادیا نیست...
پاسخ:
[از متن]
…بنده ساز و کار اصلاح و ارتقای فرهنگی را چیزی فرای ساختارهای دولتی و رسمی می‌دانم و انتظاراتم از مدیر دولت در عرصه‌ی فرهنگ با مشهورات و مقبولات عامه تفاوت دارد…
اگه شرایط کشور و نظام و ملت اینگونه که هست نبود قطعاً بین این 8 نفر به جلیلی رای میدادم!
شما واقعا خسته نباشید...
من راحتر ازین حرفا ”...” مو گم میکنم میرم ،لازم نیست تلاش کنید!
راستی ،توی اون اصولی که واسه ادامه کار ”راز دل ” قراره بزنید! قوانین مربوط به ورود و خروج افراد متفرقه و غیر خودی رو هم بزنید...
پاسخ:
آقایون، خانوما، من توهین کردم؟
عیدتونم مبارک آقا معلم...
التماس دعای خیر...
در جوار حرم بی بی...
حالا هر کسی یه ظرفیتی داره دیگه...
وقتی به دوتا سوالم یه جواب میدین،احساس خوبی به آدم دست نمیده...
یاد بعضی چیزا میوفتم...
حق دارین،شما هم بگین این مشکل خودمه خب،برم خودمو درست کنم...
اما دلیل سبد گرایی رو نمیفهمم!
پاسخ:
خب این مربوط به سال های دانشگاه میشه.
الحمدلله در این دوره از انتخابات با پدیده‌ی جدیدی مواجه شدیم. هر چند بروز این پدیده به اشکال مختلفی بود ولی منشأ و ریشه‌ی واحد داشتند. برخی می‌گفتند «جلیلی، آدم خوبی است ولی ریاست جمهوری قدری هم حب جاه می‌خواهد.» دیگری می‌گفت «مگه هرکسی نماز شب خون باشه می‌تونه رئیس جمهور بشه؟!» و بعد شروع می‌کرد به نقل اینکه پیامبر حاضر نبود حتی مسؤولیت سه رأس گوسفند را هم به ابوذر بسپرد. عده‌ای هم می‌گفتند «این گفتمان اگر بیاد وسط میدون و شکست بخوره دیگه نمی‌تونه قد علم کنه.» و نسخه‌ی اخیر از این پدیده‌ را هم در نگاه حاج حسین زیارت کردیم.
من فعلاً به نسخه‌ی اخیر کار دارم. نسخه‌ای که مظهر ذخیره‌ی فعلیت‌یافته‌ی تفکر حضرت روح الله در استمرار اهداف فرهنگی انقلاب را، جوانه‌هایی می‌داند که باید به دور از سیاست و مدیریت کلان دولتی، در شرایط گلخانه‌ای رشد کنند و به بلوغ برسند و بعد از بلوغ، لابد به جامعه بیایند و در سیاست و اداره‌ی کشور هم جوانه بزنند.
تفکر حضرت روح الله، خاصیتش آن است که در وسط معرکه می‌روید و جوانه می‌زند؛ لگد می‌خورد و می‌بالد؛ تبر می‌خورد و جان می‌گیرد؛ به ریشه‌اش می‌زنند و ریشه می‌دواند. گلخانه‌ی تفکر روح الله در میانه‌ی میدان سیاست و فرهنگ و مدیریت، و خلاصه هرجایی است که خطر نابودی هست.
جبهه‌ی فرهنگی اگر بخواهد بماند و نابود نشود، باید میدان مبارزه‌ی خود را وسیع‌تر کند. جوانه‌های این جبهه وقتی می‌رویند و می‌بالند که در تقابل با مسأله‌ای باشند. هر چه مسأله بیشتر، جوانه‌ها هم بیشتر و بیشتر. جوانه‌هایی که هیچ خاکی برایشان مرغوب‌تر از معرکه‌ی مبارزه نیست، و جز به اندیشه‌های اسلام ناب (که ممیزه خود را از اسلام آمریکایی جز در جهاد آشکار نمی‌سازد) سیراب نمی‌شوند. جبهه‌ی فرهنگی اگر بقایش را در دوری از معرکه‌ی سیاست و مدیریت می‌داند، بهتر است از «جبهه» به فرهنگ‌سرا تغییر کاربری بدهد.
و حرف‌های بسیار دیگر که حوصله‌ی نوشتنش نیست. فقط این یک جمله از ابتدا در گلویم گیر کرده بود که بنویسم: ذخیره‌ی فعلیت‌یافته‌ی تفکر حضرت روح الله در استمرار اهداف فرهنگی، فقط جوانه‌هایی نیستند که در جشنواره‌ی عمار و مانند آن لمس کرده‌اید.
پاسخ:
من بر پایه تفکر نایب حضرت روح الله تصمیم می گیرم.
تقی دژاکام و شفاف:
http://shafaf.ir/fa/news/191959/نیاز-به-فلسفه-و-استدلال-نیست-به-قالیباف-رای-می-دهم
سلام
جناب تنها ازتون بعیده به اسناد ارجاع بدین
ارجاع برای بررسی نبود، ارجاع بود برای این که آقای دژاکام و شفاف! همین!
:)
الحمدلله!
والا ما هم تجربه برعکسی داشتیم، اما اینطوری نشدیم!
  • علی اصغر جوشقان نژاد
  • به همین دلیل هم، من با اینکه رایم به جلیلی است، دوست دارم قالیباف رای بیاورد!
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی
    قرآن کریم
    رساله آموزشی
    هنر شیعه
    گنجور
    واژه یاب
    ویراست لایو
    تلوبیون