کدبانو
عزیز از شربتهای «بخر، بریز و همبزن» خوشش نمیآید. معتقد است که اختراع «سن ایچ» خانمها را تنبل کردهاست.
خودش یک ساعت وقت میگذارد که چهار مشت «خاکشیر» را بشوید. همزمان نیم کیلو «شکر» را در قابلمه با آب میپزد که «شهد» درست کند. آخر هم به شهدٍ توی قابلمه کمی «زعفران» و «گلاب» اضافه میکند که کامل باشد.
بعد با دقت دو تا ملاقهی مناسب انتخاب میکند که با هر کدامشان در یک لیوان شهد و خاکشیر بریزد. ملاقهها حکم پیمانه را دارند و کار توزیع مواد شربت در تعداد زیاد لیوان را آسان میکنند.
قبل از آمدن میهمانها به تعداد پیش بینی شده در لیوانها خاکشیر و شربت میریزد و قاشق دسته بلند هم میگذارد توی لیوان که کار پذیرایی معطل نماند. کلمن آب یخ هم آماده است.
هر مهمانی که میآید کافیست که یکی از لیوانها را زیر شیر کلمن بگیری و پر از آب یخ بکنی؛ کمتر از پانزده ثانیه طول میکشد که شربت خاکشیر عزیز خوردنی میشود.